Dovleac copt

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 8 Mar 2014 | 7149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/4 lingură sare de mare
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1/2 linguriță nucșoară măcinată
  • 1/2 linguriță cuișoare măcinate
  • 1/2 linguriță scorțișoară măcinată
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Încălzim cuptorul la 220 grade C. Dovleacul se curăță de coajă și se taie felii în de aprox. 2 cm grosime. Punem feliile de dovleac într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Stropim cu ulei de măsline dovleacul pe ambele părți. Condimentăm cu sare, scorțișoară, cuișoare, nucșoară și zahăr brun. Se dă la cuptor pentru 30-40 minte sau până s-a rumenit bine deasupra.  Este foarte bun atât cald cât și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Pushaa 1

09.03.2014, 11:05

arata bine!

Constelatialeu 1

10.03.2014, 16:56

lucy2002 1

11.04.2014, 13:04

foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt cu seminte de pin